Inbox Storage | Halen Bewaren & Brengen van jouw spullen Bij Inbox Storage Halen, Bewaren en Brengen we je spullen. Opslagruimte simpel geregeld. Bel 085-3030880 en plan een intake bij jou thuis.

InboxStorage Reviews

  • Sinds ik blijk had gegeven van interesse in de dienstverlening van Inbox Storage, ben ik gedurende twee weken meerdere keren per dag gebeld of ik al een besluit had genomen over mijn offerte. Uiterst vervelend. Op de een of andere manier heb ik toch besloten om met hen in zee te gaan, maar ik had naar mijn onderbuikgevoel moeten luisteren en het niet moeten doen.\\r\\n\\r\\nInbox Storage heeft de administratie niet op orde. Ik heb meerdere keren moeten opgeven wat ik precies wanneer van hen nodig had, en steeds was het niet terug te vinden op de factuur. De ene keer stonden er voorrijkosten op de factuur (terwijl ze adverteren dat dit gratis is, dat is dus niet waar, zo blijkt), dan rekenen ze ineens weer een weekend fee terwijl ik op een maandag hun diensten nodig had (raar), dan blijkt dat ineens dat ze de verhuislift niet hebben geregeld en ga zo maar door. Steeds nadat ik hen wees op een fout kreeg ik een nieuwe factuur. Ik heb dus meerdere keren een factuur gehad, de ene keer in een los mailtje, de andere keer via een facturatiesysteem. De bedragen verschilden steeds, want; dan weer voorrijkosten, dan weer een fee hier en weer een fee daar. Uiteindelijk heb ik besloten het vertrouwen in hun op te zeggen. Ik zag op de website dat je namelijk tot 48 uur van tevoren gratis mag annuleren. Maar ook dit bleek een leugen, want je mag je contract niet breken. Ik vind dit pure oplichterij en hier is dan ook het laatste nog niet over gezegd.

    Zwakke punten
    Dat ze feedback niet accepteren en met je in discussie gaan in plaats van ervan te leren. En daarnaast dat ze je oplichten wat betreft ze beloven op de website (gratis ophalen! gratis wegbrengen! gratis annuleren!).

    Door Ontevreden op 24 juni 2020 Reageer
  • Goede afspraken en goede prijzen en prima medewerkers.

    Door Hassan op 31 december 2019 Reageer
  • simpel, goed en betaalbaar

    Door Cees op 31 december 2019 Reageer
  • Lekker makkelijk en eenvoudig geregeld.

    Door Marcel op 31 december 2019 Reageer
  • Keurige medewerkers zeer vakkundig. Ook de afspraken zijn prima nagekomen. Kortom, ik ben zeer tevreden Gr. Rob

    Door Rob op 31 december 2019 Reageer
  • Voor mij was alles in orde, en zouden er geen veranderingen plaats hoeven te vinden. Tussen 12:00 en 14:00 zou de sjouwfeur op plaats van bestemming zijn. Om 13:15 heb ik gebeld en werd verteld dat hij al in Oosterhout was en dat het nog heel ff kon duren. Nou dat klopte als een bus en binnen 0:45 hadden we met 3 alles in de boxen en was er tijd voor een bakkie. Super beleefde en respectvolle sjouwfeur! Bedankt!

    Door Joke op 30 december 2019 Reageer
  • Het uitstekende communicatie en professionaliteit van het eerste contact. Met aandacht behandeld door allemaal met wie ik heb gesproken. Complimenten aan Rutger voor de spoedige reactie, begrijp van mijn situatie een het offerte die past aan mijn budget. Ook complimenten aan Richie, man op de werkvloer voor ze professionalisme en nette ophaal. Vriendelijk, open en respectvol! Hartelijk bedankt!

    Door Demir op 30 december 2019 Reageer
  • Ik heb dit vanaf het allereerste contact tot en met ophalen van mijn spullen zeer goed ervaren. Super fijne mensen allemaal op kantoor heel vriendelijk en behulpzaam. En de chauffeur echt een dikke pluim. Fijne jaarwisseling!

    Door N op 30 december 2019 Reageer
  • Alle spullen zijn opgehaald, opgeslagen en een paar maanden later weer teruggebracht. Is netjes verlopen, vielen wat dozen om maar dat gebeurd wel vaker met een verhuizing. Er is gelukkig niks beschadigd geraakt ofzo.

    Door M op 16 december 2019 Reageer
  • Ik ben tevreden met jullie werk, ophalen is goed gegaan en heb onlangs wat dingen terug gebracht gekregen en ook dat ging prima. Ik hoop dat de app snel werkt want dat zou best handig zijn.

    Sterke punten
    Handig en makkelijk

    Zwakke punten
    App

    Door Evert op 16 december 2019 Reageer
  • Wat een slim idee, geen ander biedt het zo aan. En precies daarom koos ik voor Inbox. En alles wat ze vooraf vertelden hebben ze ook helemaal waargemaakt. Je wordt volledig ontzorgd en dat was voor mij de perfecte oplossing. Nu nog de strubbelingen van de overgang van de administratieve systemen oplossen en dan kan het helemaal niet meer stuk. Heel aardige mensen op kantoor, daar ontbreekt t ze niet aan. En de jongens die het sjouwwerk doen, petje af ;-)

    Sterke punten
    Klantvriendelijkheid en een slim concept

    Zwakke punten
    Administratieve overgang naar het nieuwe systeem

    Door Els op 13 december 2019 Reageer
  • Er was iets mis gegaan in de communicatie over het inplannen van de truck, maar we zijn goed tegemoetgekomen! Wij hebben enkele weken later gebruik gemaakt van de gratis ophaal service voor een laatste lading dozen en een paar lampen. Erg netjes afgehandeld. Chauffeur was weer keurig op tijd en heeft een half uur van tevoren gebeld om aan te geven dat hij onderweg was. Gewoon top service voor een top prijs! Bedankt jongens :)

    Door Serhan op 13 december 2019 Reageer
  • Wat moet je als de thuissituatie alle energie wegvreet en je zelf ook nog eens niet kan en mag tillen? Maar dit bij alle opslagruimtes niet anders kan. Nou, bij Inbox kan dat dus wél anders. In 1 belletje waren al mijn vragen beantwoord. Simpel en duidelijk ook nog eens. Met tot slot de verlossing dat ZIJ alles gingen tillen, kwamen ophalen en wanneer ik wil ook weer komen terugbrengen. Nou, toen hoefde ik dus niet meer verder na te denken. Ben ze heel dankbaar!

    Sterke punten
    Ontzorgen

    Door Gerda op 13 december 2019 Reageer
  • Goede ervaring

    Door Sas op 13 december 2019 Reageer
  • Net voor onze verhuizing in november 2017, zijn we in contact gekomen met Jimmy. We wilden graag onze spullen tijdelijk opslaan via Inbox Storage en onze spullen dus twee keer verhuizen. Dit was geen probleem en ze denken goed mee hoe we het beste kunnen aanpakken. Wij raden het zeker aan!

    Sterke punten
    Juiste prijs Duidelijkheid

    Door Ashley op 5 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ideaal -

    Ideale service! Voor mij was het echt top dat ze mn spullen gewoon kwamen halen. scheelde een hoop gedoe met zelf heen en weer rijden

    Sterke punten
    goede service vriendelijk personeel goed meegedacht

    Door Jon op 1 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek InboxStorage

Schrijf je eigen review



VergelijkSelfstorage

Op VergelijkSelfstorage.nl lees je reviews over alle SelfStorage bedrijven in Nederland .Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!