Reviews over SelfStorage


  Volstrekt onbetrouwbaar en lev

  Review over InboxStorage

  Ga niet in zee met Inbox Storage! Ze doen heel aardig, maar komen hun afspraken en beloftes volstrekt niet na, sturen een incassobureau op je af ook al beloven ze telefonisch het wél correct af te handelen. Hun verhuisservice is simpelweg levensgevaarlijk; de kar was bijna op mijn vrouw gevallen omdat de wieltjes geen rem hebben. Onze spullen zijn gelukkig wel compleet en redelijk heel teruggekomen.

  Ik koos voor Inbox Storage om spullen uit de zolder wegens een verbouwing voor een paar maanden op te slaan; ze boden de verhuisservice daarbij aan. Wanprestatie nr 1: bij het verkoopgesprek gaf dhr Stefan aan dat hun verhuissservice een vaste prijs van 360 euro was, geen uurtarief, en als het wat langer zou duren: geen probleem. Echter, door een blessure van één van de twee verhuizers bij een vorige klus en lang wachten op een vervanger, kregen we een extra rekening van goed 900 euro, bovenop die 360 euro. Terwijl mij gedurende die dag geen seconde is verteld dat ik wél per kwartier zou moeten betalen. Ik mocht dus opdraaien voor de extra kosten door die blessure, waaronder een verhuislift die ik niet had aangevraagd en niet gebruikt kon worden.

  Na veel bellen en emailen werd de extra factuur van 900 verlaagd naar 474 euro; de verhuislift werd er af gehaald, maar ik moest nog steeds veel meer tijd bijbetalen terwijl mij een vaste prijs was beloofd. Ik gaf aan dat ik 218 euro extra wilde betalen want in plaats van de geschatte 20 m3 hadden ze 24 m3 bij ons opgehaald. Hierop kwam geen reactie meer; behalve dat de factuur van 474 euro naar Debbt Management debiteurenbeheer werd gestuurd. Die factuur had trouwens een BTW fout; de kosten van de verhuislift waren er af gehaald, maar de BTW over die verhuislift niet. Belastingfraude ook, wanprestatie nr 2.

  Telefonisch kregen we eindelijk contact met de klantenservice manager, die toegaf dat Inbox Storage fout heeft gehandeld in ons dossier, en mondeling ging hij akkoord met ons aanbod om 218 euro te betalen. Hij beloofde dit in de mail naar ons te bevestigen en binnen een paar dagen een nieuwe factuur te sturen. Die schriftelijke bevestiging en nieuwe factuur hebben we nooit gehad; wanprestatie nr 3. Wel kwam er wéér een aanmaning van Debbt Management.

  Vervolgens kreeg ik van Debbt Management een aanmaning voor een nieuwe factuur van 170 euro voor juli 2022, die ik te laat betaald zou hebben. Dit was de maandelijkse automatische factuur voor opslag, waar Inbox Storage een automatische machtiging voor heeft. Ze hadden mij deze factuur niet gestuurd en niet afgeschreven terwijl mijn bankrekening genoeg saldo had en alle voorgaande maandelijkse rekeningen probleemloos waren betaald. Wanprestatie nr 4.

  Na 6 keer bellen blijkt: de telefoniste mag geen telefoontjes doorzetten, alleen al je gegevens opvragen en terugbelverzoeken naar medewerkers versturen. Ze bellen NOOIT terug. Wanprestatie nr 5.

  Onveiligheid: De karren waar alle spullen in opgeslagen staan hebben geen rem op hun wieltjes. Mijn vrouw stond links van de laadklep – immers, je wordt bij het verhuizen wel geacht om mee te werken anders lukt het niet binnen de ingecalculeerde tijd. De kar werd door de Inbox medewerker uit de verhuiswagen op de laadklep geduwd. Die laadklep heeft wél een stop aan de achterkant maar níet aan de zijkanten. Door de scheefstand van de wagen ging de kar met één wiel over de linkerrand van de laadklep op 80 cm hoogte en dreigde dus op mijn vrouw te vallen. Doordat zowel ikzelf als mijn vrouw de kar wisten vast te grijpen, stortte hij niet op mijn vrouw neer; de verhuismedewerker zelf deed niks. Het is gelukkig goed afgelopen maar had op een drama kunnen uitlopen. Wanprestatie nr 6.

  Ik gooi het bijltje er bij neer, betaal de volstrekt onterechte 474 euro om van het gedoe af te zijn. Hopelijk behoedt deze recensie anderen ervan om met deze vreselijke club zaken te doen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onveilig werk
  Verkopen 'fixed price' maar factureren extra tijd - die door hun eigen bedrijfsongeval werd veroorzaakt
  Volstrekt onbereikbaar, reageren niet op terugbelverzoeken of emails

  Teruggave teveel betaalt geld

  Review over AllSafe Roosendaal

  Drie weken terug bus gehuurd eerste twee uur gratis werd ons verteld derde uur 12.50.euro bus geen 3 uur gebruikt moesten 42 .50.euro betalen volgens Al safe om administratie te laten kloppen zouden 30.euro teruggestort krygen Niet dus ! Is ook met niemand contact hierover the krygen Restitutie 30 euro door fout medewerker. Had namelijk kar gereserveerd maar deze was kapot zonder mij in te lichten. Op factuur heeft medewerkster van die dag aangegeven day geld terug gestort zou worden, dit na telf overleg met Patrick haar meerdere. Hebben 24km gereden, 50 km gratis per dag, maar deze 24 km werden wel in rekening gebracht. Busje netjes en afgetankt ingeleverd.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Communicate en gedane beloftes Niet nakomen

  Teruggave teveel betaalt geld

  Review over AllSafe Roosendaal

  Drive weken terug bus gehuurt eerste tweet uur gratis werd ons verteld derde uur 12.50.euro bus been 3 uur gebruikt moesten 42 .50.euro betalen volgens Al safe I'm administrative the laten kloppen zouden 30.euro teruggestort krygen Niet dus ! Is ook met niemand contact hierover the krygen

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Communicate en gedane beloftes Niet nakomen

  Duur

  Review over Shurgard

  Slagen hun prijzen steeds maar op of je nu jarenlange klant bent of niet op een ander is

  het de helft goedkoper

  Extreem slechte service

  Review over InboxStorage

  Wat een verschrikkelijke organisatie:
  - spullen zwaar bezwadigd
  - torenhoge extra kosten
  - incasso's die zonder toestemming worden getrokken
  Never nooit meer

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Klantenservice, verhuizers, onbetrouwbaar, vorm van diefstal

  OPLICHTERS

  Review over InboxStorage

  Beste mensen ga NIET met dit bedrijf in zee. Het zijn stelletje OPLICHTERS!!!! Ze blijven je geld incasseren als je spullen terug wil, terwijl alles betaald is, anders krijg je je spullen niet terug. Is gewoon pure diefstal!!!!Ik heb alles zwart op wit staan. Dit schorem is nog lang niet van mij af!!!!

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Niets

  Oplichters

  Review over InboxStorage

  Je krijgt een mooi verhaal (veel ruimte) maar praktijk is volstrekt anders (piepklein vrachtwagentje)

  Sterke punten
  Niet kunnen ontdekken

  Zwakke punten
  De meest onbeschofte afhandeling die ik ooit heb meegemaakt

  komen afspraken niet na, reageren niet meer en houden geld

  Review over InboxStorage

  Bah; aan de telefoon is alles mogelijk -poeslief, super klantvriendelijk- maar in de praktijk blijkt daar helemaal niets van te kloppen (niet een beetje niet; volstrekt niet). Ze willen alleen maar geld zien en er niets voor leveren. De boxen zijn 1,05 breed mensen dus een beetje bank past al niet. Onbeschoft en nodeloos onaardig, ze laten je zitten en je bent je geld kwijt. Het klopt wat hier wordt gezegd; oplichters

  Sterke punten
  Aardig tot je betaald hebt. Dan slaat de stemming om.

  Zwakke punten
  Onaardig als je betaald hebt. het interesseert ze werkelijk niks dat je een probleem hebt omdat zij hun toezeggingen niet nakwamen.

  Grote Oplichters!!!!

  Review over InboxStorage

  Ik heb mijn spullen laten opslaan bij inbox storage. Bij offerte aanvraag werd bij noemen van de spullen een 9m3 box geregeld. Maar toen de spullen waren opgehaald kreeg ik een factuur voor een box van 12m3. Niet zoals was afgesproken. Er zat een teak houten tafelblad bij van 220x90cm. Deze werd los in de vrachtwagen gezet, want paste niet in de box. Verschillende keren gebeld met een vraag, maar kreeg ze of niet te pakken, of zou teruggebeld worden, maar uiteraard gebeurde dat niet. Heel veel gebeld, eerst aardig, minder aardig tot echt pissed. Maar niets hielp. Eindelijk weg daar, spullen laten afleveren. Blijkt er schade aan het tafelblad te zijn, meubel naar zijn mallemoer. Aansprakelijk gesteld, maar ook nu weer geen gehoor. Mail gekregen, niet hun verantwoordelijkheid, staat in de voorwaarden. En mijn inboedel verzekering keert niet uit, want het is niet thuis gebeurd. En klap op de vuurpijl, ze blijven me bestoken met facturen en proberen ze elke keer te incasseren. Ik zeg dit niet snel, maar wat een ongelooflijk kut bedrijf is dit. Ik zou zeggen, vooral GEEN zaken mee doen!!!

  Sterke punten
  Het niet of slecht reageren, bestoken van facturen, terwijl de spullen al zijn afgeleverd, oftewel einde contract.

  Zwakke punten
  Hele slechte communicatie, onprofessioneel bedrijf, geven hun fouten niet toe.

  Unethical company

  Review over Shurgard

  If I were you I would never use Shurgard service. It's a very unethical company, which only goal is to make money by robbing people. Do not trust it!!

  Inbox Storage.eu factureert niet geleverde diensten

  Review over InboxStorage

  Ik had dit bedrijf ingehuurd voor mijn verhuizing, vooraf hadden we een maximale tijd voor laden en lossen afgesproken. Aangezien ik de spullen bij een bedrijf had opgeslagen, en een medewerker aldaar bij het inladen aanwezig was, heeft de chauffeur de exacte tijd - zijnde 15 minuten - vermeld, echter toen er op mijn adres werd uitgeladen in de gang van mijn woning, die slechts 5 meter van de auto van Inbox Storage verwijderd was heb ik, ondanks dat de chauffeur na afloop vertelde, dat ik keurig binnen de tijd was gebleven [13 minuten lostijd], zojuist een factuur voor 3x15 minuten extra tijd ontvangen! Ik heb het bedrijf benaderd, maar men houdt stug vol dat ik 3x15 minuten nodig heb gehad om de spullen in mij gang te plaatsen! Inmiddels heb ik een advocaat in de arm genomen en zal zo nodig een rechtsprocedure opstarten, ondanks dat de schade slechts 75 euro bedraagt.

  Zwakke punten
  Inbox Storage.eu komt afspraken niet na

  Inbox Storage.eu factureert niet geleverde diensten

  Review over InboxStorage

  Ik had dit bedrijf ingehuurd voor mijn verhuizing, vooraf hadden we een maximale tijd voor laden en lossen afgesproken. Aangezien ik de spullen bij een bedrijf had opgeslagen, en een medewerker aldaar bij het inladen aanwezig was, heeft de chauffeur de exacte tijd - zijnde 15 minuten - vermeld, echter toen er op mijn adres werd uitgeladen in de gang van mijn woning, die slechts 5 meter van de auto van Inbox Storage verwijderd was heb ik, ondanks dat de chauffeur na afloop vertelde, dat ik keurig binnen de tijd was gebleven [13 minuten lostijd], zojuist een factuur voor 3x15 minuten extra tijd ontvangen! Ik heb het bedrijf benaderd, maar men houdt stug vol dat ik 3x15 minuten nodig heb gehad om de spullen in mij gang te plaatsen! Inmiddels heb ik een advocaat in de arm genomen en zal zo nodig een rechtsprocedure opstarten, ondanks dat de schade slechts 75 euro bedraagt.

  Zwakke punten
  Ik had dit bedrijf ingehuurd voor mijn verhuizing, vooraf hadden we een maximale tijd voor laden en lossen afgesproken. Aangezien ik de spullen bij een bedrijf had opgeslagen, en een medewerker aldaar bij het inladen aanwezig was, heeft de chauffeur de exacte tijd - zijnde 15 minuten - vermeld, echter toen er op mijn adres werd uitgeladen in de gang van mijn woning, die slechts 5 meter van de auto van Inbox Storage verwijderd was heb ik, ondanks dat de chauffeur na afloop vertelde, dat ik keurig binnen de tijd was gebleven [13 minuten lostijd], zojuist een factuur voor 3x15 minuten extra tijd ontvangen! Ik heb het bedrijf benaderd, maar men houdt stug vol dat ik 3x15 minuten nodig heb gehad om de spullen in mij gang te plaatsen! Inmiddels heb ik een advocaat in de arm genomen en zal zo nodig een rechtsprocedure opstarten, ondanks dat de schade slechts 75 euro bedraagt.

  Fantastische service voor een goede prijs

  Review over Boxie24 Amsterdam


  Ik werd heel vriendelijke geholpen. De spullen zijn netjes opgehaald.

  Zwakke punten
  Geen

  Communicatie met administratie

  Review over Shurgard


  Ik heb al vier keer gemaild en krijg op de verschillende adressen geen antwoord
  Ik heb geld tegoed maar er wordt niet gereageerd

  Sterke punten
  De opslag is OK en de lokale mensen ook

  Zwakke punten
  De financiële administratie is een puinbak en ze houdt teveel betaald vast

  Rappe servies en super goeie ontvangst. Duidelijk iemand die graag zijn job doe .

  Review over Shurgard

  Alles is heel vlot verlopen . We kregen een duidelijke rondleiding om de box terug te vinden . Die man deed zijn job duidelijk goed . We waren goed ontvangen.

  Sterke punten
  Klantvriendelijk

  Zwakke punten
  Geen enkel

  In 1 woord "Top"

  Review over Sybox

  SyBox komt alle afspraken keurig na. En verhuizing en tijdelijke opslag is een makje.

  Sterke punten
  Prijs, afspraak, en netheid.

  Zwakke punten
  Zijn niet te vinden.

  Terrible! wrong withdraws for 4 months!

  Review over InboxStorage

  i got aggrement with them for 30m3 and then moving day it became 40m3, till here all good.then they started to withdraw more than they should. I had called them 10 times to correct it even shared them all details in excel to make their work less, but it did not work, everytime they said coming moth it will be corrected but it has been 4 months still not corrected!\\r\\nPlease find another company if you dont want to face kind of problems!

  Terrible! wrong withdraws for 4 months!

  Review over InboxStorage

  i got aggrement with them for 30m3 and then moving day it became 40m3, till here all good.then they started to withdraw more than they should. I had called them 10 times to correct it even shared them all details in excel to make their work less, but it did not work, everytime they said coming moth it will be corrected but it has been 4 months still not corrected!
  Please find another company if you dont want to face kind of problems!

  Dramatisch slecht

  Review over All Safe

  Heb tot 2019 een kluis gehuurd hier. Prima, ben toen overgestapt naar Huur EenBox omdat die veel goedkoper is. Alles keurig afgehandeld met de borg ! In 2021 ging Allsafe opeens opnieuw automatisch incasseren. Volgens Allsafe hadden ze teveel terugbetaald (20 euro) in 2019.. Omdat ik dat natuurlijk niet meer kon checken, heb ik de incasso geweigerd. Nu sturen ze een incassobureau op mij af voor 207,41 euro.
  Mijn advies: Wegblijven bij Allsafe. HuurEenBox is ook veel goedkoper.

  Sterke punten
  niets

  Zwakke punten
  Incasso onterecht

  Goede service!

  Review over Shurgard

  Goede duidelijke uitleg. Top service! Erg tevreden en een fijne huur.

  Sterke punten
  Vriendelijkheid

  Zwakke punten
  Geen

  Klasse!

  Review over Shurgard

  Heel erg tevreden! Goede en vriendelijke service!

  Slecht

  Review over Shurgard

  Na jaren klant te zijn geweest en netjes betaald te hebben heb ik mijn unit opgezegd
  Toen begon het ,opzegdatum was en is bekend,moest 10 dagen langer blijven omdat ik het niet redde om het leeg te maken,dat is netjes doorgegeven aan hun ,daar teken je ook voor als je opzegt,moest toen nog eens 15 dagen langer zitten omdat zij zeiden dat ik niks had doorgegeven,dus pas op met opzeggen ,zij houden het langer vast,onterecht
  Verder heb je elk jaar een huurverhoging dat nergens op slaat,25 tot 50% per jaar is niks
  Ik zou zeggen ga naar een ander ,doe ik ook de volgende keer

  Sterke punten
  Weet ze even niet

  Zwakke punten
  Huurverhoging staat niet in verhouding

  Huurprijs ineens met 25% omhoog

  Review over Shurgard

  Na een jaar kreeg ik een mail waarin de huur met 25% werd verhoogd. Ik heb gevraagd of dit anders kon maar was niets aan te doen. Tja, dan staan alle spullen daar. Wel goed om je te realiseren als je met Shurgard in zee gaat.

  Zwakke punten
  Eenzijdige prijsverhoging met 25%

  PAS OP: Oplichters!

  Review over InboxStorage

  Prijs afgesproken met de sales jongen. Vervolgens € 377,- meer moeten betalen dan afgesproken.
  Contact gehad met verschillende incasso bureau's omdat zij mij niet meer te woord wilde staan.
  Meest waardeloze partij, oplichters!

  Zwakke punten
  Komen afspraken niet na!!

  Shurgard is een zeer slecht bedrijf

  Review over Shurgard

  Shurgard Nederland is een zeer slecht bedrijf. Ze zijn extreem gierig met geld. Ik heb voor bijna 2 jaar netjes elke maand betaald voor mijn unit en toch kreeg ik problemen met de eigenaar van filiaal Giessenweg in Rotterdam. Als je een contract beëindig moet je in iedere geval de volgende maand sowieso betalen met het belooft dat je geld terug krijgt binnen 2 weken. Dat gebeurt niet. Ze houden je geld zo lang mogelijk bij hun. Klantenservice en klantvriendelijkheid bestaat gewoon niet. Dit is gewoon een evil bedrijf. Soms sturen ze de factuur niet om te kijken of je in betalingsproblemen komt. Echt bizar. Mijn advies: kies andere bedrijf om je spullen te bewaren.

  Sterke punten
  De units zijn ok

  Zwakke punten
  Teveel om te noemen maar vooral gierigheid met geld en zeer slecht medewerkers