• Spullen op laten halen en laten opslaan voor hetzelfde geld.

    Sterke punten
    Gratis ophaalservice.

    Zwakke punten
    Retour niet gratis. Je kan wel zelf gratis je spullen komen ophalen.

    Door Bart Janssen op 13 november 2019 Reageer

  • Vandaag gebeld of ze mijn spullen nog vandaag op konden halen. Dit was geen probleem. Jeroen aardige gozer ook.

    Sterke punten
    Flexibel en goedkoop

    Zwakke punten
    Geen

    Door Margriet Salverda op 13 november 2019 Reageer

  • Na eerste bezoek aan de vestiging Almere stad werden wij zeer goed te woord gestaan door de aanwezige medewerker,
    Wat ons wel stoorde was het feit dat er een leidinggevende aanwezig was die daar een controllebezoek bracht en in ons bijzijn de medewerker een aantekening aanzegde op de controllestaat dat hij geen zwarte maar een grijze,broek aan had ik vind dit totaal niet relevant en vond de medewerker er zeer verzorgd en netjes uitzien wat wij hem ook kenbaar hebben gemaakt.
    Wat ons wel stoorde is dat wij bij een tweede bezoek door een andere medewerker werden geholpen om definitief te huren waarbij wij de aantekening maakten dat wij van de 50% regeling die wij al hadden gebruik wilden maken bij overgang naar kleinere ruimte, hij dit moest aanvragen maar volgens hem wel goed kwam en hij zijn leidinggevende telefonisch om toestemming zou vragen wat hij naderhand bevestigde dat het accoord was.
    Vandaag bij het rondmaken van de wisseling van box bleek van de toezeggingen helemaal niets bekend te zijn, gelukkig was dat de medewerker die wij bij het eerste kontakt hadden nu aanwezig die alles naar onze volle tevredenheid heeft opgelost.
    Chappeau voor de medewerker ondanks zijn grijze broek kan de andere medewerker hier een voorbeeld aan nemen die uiteindelijk of niets in het systeem heeft gezet of naar mij een broodje aap verhaal heeft opgehangen

    Sterke punten
    Dat er toch nog een meedenkende medewerker is die daadwerkelijk iets voor je doet

    Zwakke punten
    Leidinggevende die in bijzijn van ons als klant een medewerker aanspreekt op het dragen van een grijze broek welke wij er zeer verzorgd uit vonden zien vonden wij totaal niet relevant ook gezien het feit dat hij geen enkele kledingvergoeding kreeg voor een zwarte broek

    Door Duits op 12 oktober 2019 Reageer

  • LET OP: Shurgard verplicht je een verzekering te nemen, echter heb je een eigen risico van €250,- euro. Dit vermelden zij niet. Dus regel je eigen verzekering waar je, wanneer er schade ontstaat tijdens bijv de verhuizing, alles gewoon vergoed krijgt.
    Je bent namelijk niet verplicht een verzekering bij hun te nemen, al zeggen zij dat wel.

    Door JJ Straalman op 7 oktober 2019 Reageer

  • Kubox liet 3 dagen vantevoren mijn bestelling vallen. De eerst mogelijke volgende datum was te laat omdat ik toen al geen beschikking meer zou hebben tot mijn pand. Door dit onbetrouwbare gedrag kwam ik in een crisis terecht waarin ik risico liep geen plek te hebben om mijn spullen kwijt te kunnen. Toen ik belde reageerde de klantenservice alsof dit ‘gewoon’ was, deel van het systeem en was er geen enkele betrokkenheif of initiatief om de zaak recht te zetten. Ik weet niet hoe dit was afgelopen als een ander bedrijf niet was ingesprongen.

    Sterke punten
    Gratis ophaalservice (als er daadwerkelijk zou worden opgehaald)

    Zwakke punten
    Onbetrouwbaar, niet betrokken

    Door Daan op 24 juni 2019 Reageer

  • Kubox liet 3 dagen vantevoren mijn bestelling vallen. De eerst mogelijke volgende datum was te laat omdat ik toen al geen beschikking meer zou hebben tot mijn pand. Door dit onbetrouwbare gedrag kwam ik in een crisis terecht waarin ik risico liep geen plek te hebben om mijn spullen kwijt te kunnen. Toen ik belde reageerde de klantenservice alsof dit ‘gewoon’ was, deel van het systeem en was er geen enkele betrokkenheif of initiatief om de zaak recht te zetten. Ik weet niet hoe dit was afgelopen als een ander bedrijf niet was ingesprongen.

    Sterke punten
    Gratis ophaalservice (als er daadwerkelijk zou worden opgehaald)

    Zwakke punten
    Onbetrouwbaar, niet betrokken

    Door Daan op 24 juni 2019 Reageer

  • Goede prijs kwaliteit verhouding door de gratis ophaal service. Hierdoor heb ik zelf niet met mijn spullen hoeven sjouwen, wat op mijn leeftijd toch zwaar is.

    Jeroen is een vriendelijke nette chauffeur, die netjes de spullen heeft opgehaald en na een kopje koffie er weer vandoor is gegaan.

    Sterke punten
    Goede prijs kwaliteit
    Vriendelijk personeel
    Heldere prijzen
    Gratis ophalen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Jan Derksen op 20 juni 2019 Reageer

  • Had voor 3 maanden opslag nodig, omdat mijn nieuwe woning nog niet helemaal klaar was, maar ik al wel uit mijn oude woning moest.

    Jeroen is een gezellig kerel en heeft de spullen netjes opgehaald en in een box gezet.

    Sterke punten
    Vriendelijk personeel en goedkoop. Je bent niet een nummer maar echt nog een klant. Zie je niet zoveel meer tegenwoordig.

    Zwakke punten
    De opslagbox is 7 dagen per week toegankelijk van 06:00 tot 23.00, alleen is de servicebalie op zondag maar open van 11 tot 5, dus kon ik toen geen hulp vragen.

    Door Johannes op 22 mei 2019 Reageer

  • Top bedrijf . Was aan het googlen en vond toen deze. Gebeld of ze de spullen morgen al op konden halen. Dit was geen probleem. Dag erna appartement leeggehaald en spullen even tijdelijk opgeslagen. Goede service en Jeroen was ook heel vriendelijk.

    Sterke punten
    Snel, vriendelijk, transparante prijzen en to the point. Geen vage verhalen met kosten achteraf ofzo.

    Zwakke punten
    Geen!

    Door Daan de Boer op 16 mei 2019 Reageer

  • Hoewel de ruimte op zich geen probleem is en prima voor het opslaan van spullen, is de klantvriendelijkheid de slechtste van nederland.
    Wees te laat met een betaling en de telefoonterreur begint.
    Zelf op een datum overmaken gaat niet, want ze weigeren je een banknummer te geven.
    Alleen pin of per link kun je betalen, waarbij de link snel vervalt en je weer extra administratie kosten oplevert. Mensen worden ook snel bij het minste geringste bedreigd met uitzetting, verkoop van de inboedel, enz. Ik heb nog nooit zo iets meegemaakt.

    Sterke punten
    verschillende ruimtes, goede opslag

    Zwakke punten
    intimidatie en bedreiging door personeel komt vaak voor. telefoonterreur

    Door Hans op 10 mei 2019 Reageer

  • Opslagruimte verhuur met handige ophaalservice. Een self storage bedrijf waar je opslagboxen kan huren die schoon, netjes en voorzien van een eigen ingang en alarm. Je kan makkelijk parkeren gelijk aan de ring A10 in Amsterdam.
    Klantenservice is zeer behulpzaam en de service is klasse geregeld.
    Toegang tot je box heb je van maandag tot en met zondag tussen 06:00 en 23:00 uur.
    Indien je langer dan 3 maanden opslag huurt krijg je de eerste maand gratis en halen ze de spullen ook op van de begane grond of met een lift.
    Contracten zijn maandelijks opzegbaar en prijzen beginnen al bij 4€ per week. 1m2 krijg je voor 25€ per maand.

    Sterke punten
    Prijs kwaliteit uitstekend
    Goede locatie
    Schone opslagboxen
    Ruime toegangstijden
    Behulpzame klantenservice
    Gratis ophaalservice

    Zwakke punten
    In een aantal steden beschikbaar, maar nog niet in heel Nederland.

    Door Gerrit Jan op 7 mei 2019 Reageer

  • Opslagruimte verhuur met handige ophaalservice. Een self storage bedrijf waar je opslagboxen kan huren die schoon, netjes en voorzien van een eigen ingang en alarm. Je kan makkelijk parkeren gelijk aan de ring A10 in Amsterdam.
    Klantenservice is zeer behulpzaam en de service is klasse geregeld.
    Toegang tot je box heb je van maandag tot en met zondag tussen 06:00 en 23:00 uur.
    Indien je langer dan 3 maanden opslag huurt krijg je de eerste maand gratis en halen ze de spullen ook op van de begane grond of met een lift.
    Contracten zijn maandelijks opzegbaar en prijzen beginnen al bij 4€ per week. 1m2 krijg je voor 25€ per maand.

    Ik kan het iedereen aanraden.

    Sterke punten
    Prijs kwaliteit uitstekend
    Goede locatie
    Schone opslagboxen
    Ruime toegangstijden
    Behulpzame klantenservice
    Gratis ophaalservice

    Zwakke punten
    In een aantal steden beschikbaar, maar nog niet in heel Nederland.

    Door Gerrit Jan op 7 mei 2019 Reageer

  • Opslagruimte verhuur met handige ophaalservice. Een self storage bedrijf waar je opslagboxen kan huren die schoon, netjes en voorzien van een eigen ingang en alarm. Je kan makkelijk parkeren gelijk aan de ring A10 in Amsterdam.
    Klantenservice is zeer behulpzaam en de service is klasse geregeld.
    Toegang tot je box heb je van maandag tot en met zondag tussen 06:00 en 23:00 uur.
    Indien je langer dan 3 maanden opslag huurt krijg je de eerste maand gratis en halen ze de spullen ook op van de begane grond of met een lift.
    Contracten zijn maandelijks opzegbaar en prijzen beginnen al bij 4€ per week. 1m2 krijg je voor 25€ per maand.

    Ik kan het iedereen aanraden.

    Sterke punten
    Prijs kwaliteit uitstekend
    Goede locatie
    Schone opslagboxen
    Ruime toegangstijden
    Behulpzame klantenservice
    Gratis ophaalservice

    Zwakke punten
    In een aantal steden beschikbaar, maar nog niet in heel Nederland.

    Door Gerrit Jan op 7 mei 2019 Reageer

  • Ik ben fantastisch geholpen door Hugo van de klantenservice. Een zeer nette jongeman. De opslaglocatie is erg groot met heel veel boxen. Ook de ligging in Amsterdam zuid aan de ring is perfect. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden.
    Ga zo door boxie24

    Sterke punten
    Goed prijzen
    Gratis ophaalservice
    Prachtige locatie
    Schone beveiligde opslagboxen
    Nette klantenservice

    Zwakke punten
    Ik kan er geen benoemen daar mijn ervaring louter positief was.

    Door Kay jacob op 4 mei 2019 Reageer

  • Na het maken van een reservering 3 maal binnen 2 uur gebeld door shurgard om toch direct een contract af te sluiten. Na voor de 3e maal aangeven te hebben dat ik nog niet zekerheid heb over de benodigde ruimte en met de reservering de aanbieding voor 30 dagen vast kan houden Toch bleef men aanhouden op het aangaan van een contract. Toen ik aangaf niet gebeld te willen worden en zelf wel contact opneem als ik er aan toe ben hebben ze mijn reservering geannuleerd. Gelukkig, want dit was de druppel waardoor ik absoluut geen ruimte bij shurgard zal huren, genoeg andere verhuurders...

    Sterke punten
    goede site, duidelijk verhaal, in theorie.....

    Zwakke punten
    Praktijk is dat men op de Amerikaanse manier bijzonder snel druk uitoefent om reserveringen liefst nog dezelfde dag om te zetten in een contract. Niet ok dus....

    Door JH op 26 februari 2019 Reageer

  • 6 maanden een opslagbox gehuurd bij Boxie24. Klantenservice heel vriendelijk en behulpzaam. Opslagfaciliteit aan de van Marwijk Kooystraat klasse. Schoon en ook daar hele aardige dames aan de receptie. Ik kan iedereen aanbevelen om zijn spullen op te slaan bij Boxie24. Klasse Team.
    Het enige punt van kritiek is dat ik s’avonds na 23:00 uur niet mijn box in kon, dat wist ik niet voor de volgende keer graag melden.

    Sterke punten
    Schoon, vriendelijk, betrouwbaar. Mooie opslagfaciliteit.

    Zwakke punten
    Geen 24/7 toegang, alleenvan 06:00 tot 23:00 toegang. Had ik graag iets duidelijker gecommuniceerd gezien.

    Door Jan van Werf op 31 december 2018 Reageer

  • I stored with Boxie24 in Amsterdam, they picked up my stuff really flexible and on short notice! Everything went smooth from the beginning and my stuff is stored

    Sterke punten
    Flexible and safe

    Door Jones op 12 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Let op: in handen van een Amerikaanse holding en dus Amerikaanse toestanden:
    Binnen een jaar huur een onverwachte verhoging van 20%, voor mij onacceptabel. Opgezegd, ruimte leeggemaakt en slotje meegenomen, de opzegtermijn is 15 dagen, op zich prima. Vervolgens word ik tot 2 keer toe gebeld of ik mijn slotje wil terugplaatsen anders wordt binnen die 15 dagen die ik dus betaald heb de ruimte doorverhuurd. Een fatsoenlijk bedrijf restitueert dan het verschil. Nee dus, een dram-dame die dreigt het gesprek hierover te beëindigen omdat ik mijn mening ventileer. Tevens wordt een verplichte verzekering opgelegd. Voor mij einde oefening bij Shurgard.

    Sterke punten
    Schone ruimtes, beveiliging.

    Zwakke punten
    Prijzen, beleid naar klanten toe.

    Door Albert op 7 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • mijn inboedel was tijdelijk opgeslagen bij shurguard hilversum. omdat ik ver weg verhuisde zouden de verhuizers de sleutels daar inleveren. dat hebben ze blijkbaar niet gedaan en opeens was mijn contract verlengd. storneerde het geld en mailde dat de administratie nog bijgewerkt moest worden. toen pas werd ik gebeld met de mededeling dat het slot er nog op zat en ik moest betalen. aangezien ze me daar niet bij opzegging van op de hoogte hadden gesteld ging ik hiermee niet akkoord. daarna intrum justitia op m'n dak. ze hadden me gewoon moeten informeren. vanaf de andere kant van het land kan je niet alles gaan controleren. dat vind ik erg slecht gecomuniceerd

    Sterke punten
    opslag is prima

    Zwakke punten
    communicatie zeer zwak

    Door Margot op 10 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Net voor onze verhuizing in november 2017, zijn we in contact gekomen met Jimmy. We wilden graag onze spullen tijdelijk opslaan via Inbox Storage en onze spullen dus twee keer verhuizen. Dit was geen probleem en ze denken goed mee hoe we het beste kunnen aanpakken. Wij raden het zeker aan!

    Sterke punten
    Juiste prijs
    Duidelijkheid

    Door Ashley op 5 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ideale service! Voor mij was het echt top dat ze mn spullen gewoon kwamen halen. scheelde een hoop gedoe met zelf heen en weer rijden

    Sterke punten
    goede service
    vriendelijk personeel
    goed meegedacht

    Door Jon op 1 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

VergelijkSelfstorage

Op VergelijkSelfstorage.nl lees je reviews over alle SelfStorage bedrijven in Nederland .Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

SelfStorage