Reviews over SelfStorage


  Vreselijk - Review over Boxx On Wheels

  Beste mensen wees gewaarschuwd . Zeer zeer zeer.slecht bedrijf . Ik wil hierbij iedereen waarschuwen voor dit bedrijf sla NOOIT u spullen op hier . Bij dit bedrijf houd niemand zich aan de corona regels zowel intern als bij de klant geen mondkapjes nog afstand . Door het gehele magazijn word gerookt door personeel tussen uw spullen die in houten boxen zitten na het roken worden de peuken uitgetrapt en onder u houten box geschopt . Er word zelfs gerookt op een gas heftruck levensgevaarlijk . De eigenaar is een zak van een kerel vestiging Utrecht is pas gesloten vanwege een conflict met de verhuurder van het pand vestiging noord ook gesloten vanwege conflict met de verhuurder van het pand Diemen is al 1.5 jaar dicht voor nieuwe klanten vanwege een conflict tussen de eigenaar van boxx en de verhuurder van dit pand . Vestiging Schiedam is open terwijl de gemeente dit verboden heeft vanwege het niet brandveiligheid zijn van het pand 80000 euro betalen vond de eigenaar van boxx wat veel dus is hij stiekem open . U spullen die niet in kisten passen staan tussen centimeters stof vaak niet ingepakt en onder water lekkende plafonds weg te rotten . Boxx is met meerder ex medewerkers in rechtzaken verwikkeld vanwege onterechte ontslagen en niet betalen van het salaris van de ex personeelsleden . Iedereen die er werkt is nieuw omdat iedereen of ontslagen word of zelf gillend weg rent . Ik kan zo nog uren doorgaan word hier geen klant !!!!!

  Zwakke punten
  Alles

  Slecht - Review over Shurgard

  Na jaren klant te zijn geweest en netjes betaald te hebben heb ik mijn unit opgezegd Toen begon het ,opzegdatum was en is bekend,moest 10 dagen langer blijven omdat ik het niet redde om het leeg te maken,dat is netjes doorgegeven aan hun ,daar teken je ook voor als je opzegt,moest toen nog eens 15 dagen langer zitten omdat zij zeiden dat ik niks had doorgegeven,dus pas op met opzeggen ,zij houden het langer vast,onterecht Verder heb je elk jaar een huurverhoging dat nergens op slaat,25 tot 50% per jaar is niks Ik zou zeggen ga naar een ander ,doe ik ook de volgende keer

  Sterke punten
  Weet ze even niet

  Zwakke punten
  Huurverhoging staat niet in verhouding

  Huurprijs ineens met 25% omhoog - Review over Shurgard

  Na een jaar kreeg ik een mail waarin de huur met 25% werd verhoogd. Ik heb gevraagd of dit anders kon maar was niets aan te doen. Tja, dan staan alle spullen daar. Wel goed om je te realiseren als je met Shurgard in zee gaat.

  Zwakke punten
  Eenzijdige prijsverhoging met 25%

  PAS OP: Oplichters! - Review over InboxStorage

  Prijs afgesproken met de sales jongen. Vervolgens € 377,- meer moeten betalen dan afgesproken. Contact gehad met verschillende incasso bureau's omdat zij mij niet meer te woord wilde staan. Meest waardeloze partij, oplichters!

  Zwakke punten
  Komen afspraken niet na!!

  Shurgard is een zeer slecht bedrijf - Review over Shurgard

  Shurgard Nederland is een zeer slecht bedrijf. Ze zijn extreem gierig met geld. Ik heb voor bijna 2 jaar netjes elke maand betaald voor mijn unit en toch kreeg ik problemen met de eigenaar van filiaal Giessenweg in Rotterdam. Als je een contract beëindig moet je in iedere geval de volgende maand sowieso betalen met het belooft dat je geld terug krijgt binnen 2 weken. Dat gebeurt niet. Ze houden je geld zo lang mogelijk bij hun. Klantenservice en klantvriendelijkheid bestaat gewoon niet. Dit is gewoon een evil bedrijf. Soms sturen ze de factuur niet om te kijken of je in betalingsproblemen komt. Echt bizar. Mijn advies: kies andere bedrijf om je spullen te bewaren.

  Sterke punten
  De units zijn ok

  Zwakke punten
  Teveel om te noemen maar vooral gierigheid met geld en zeer slecht medewerkers

  Oplichterspraktijk - Review over InboxStorage

  In juni 2020 het contract met Inbox Storage opgezegd. Ik heb destijds een offerte getekend t.w.v. €165. De factuur die ik vervolgens heb ontvangen bleek honderden (!!) euro's hoger. Voorrijkosten, een weekend fee (op maandag?), allerlei zaken die op de website als 'gratis' worden aangemerkt, daar moesten we nu ineens voor betalen. Sinds juni 2020 probeer ik telefonisch en per mail met hen in contact te komen over de facturen. Nooit is 'de persoon die hierover gaat' aanwezig en nog nooit ben ik teruggebeld, ondanks alle beloftes. Op e-mails is werkelijk nooit gereageerd. Bij een offerteaanvraag hangen ze binnen 1 minuut aan de telefoon, maar als het over een factuur gaat krijg je niemand te spreken. Inmiddels 6 maanden verder heb ik een incassobureau aan mijn broek hangen. Ga nooit met deze oplichters in zee...

  Sterke punten
  Oplichten en telefonische bereikbaarheid bij offerteaanvragen

  Zwakke punten
  Telefonische en schriftelijke bereikbaarheid bij vragen over facturen

  Vreselijk bedrijf - Review over InboxStorage

  Vreselijk bedrijf. De dag dat we hadden afgesproken zou ik een notificatie krijgen wanneer ze voor de deur zouden staan, maar helaas er stond onaangekondigd een vrachtwagen voor gesloten deur. Vervolgens alles zelf ingeladen binnen de tijd, afgesproken met chauffeur om geen extra kosten te rekenen voor het laden, maar staan later toch op de factuur. Bedrijf is snel te bereiken om een afspraak te maken, allemaal jonge mensen met vlotte babbels aan de lijn, maar wanneer je eenmaal huurder bent kun je wachten tot je een ons weegt en word je vh kastje naar de muur verwezen. Afspraken om terug gebeld te worden worden consequent gebroken. Ook de korting die mij beloofd is kan ik uiteindelijk op mijn buik schrijven. Er lijkt slechts 1 persoon in het bedrijf te zijn die beslissingen mag nemen, maar deze persoon is zelden aanwezig. Ook de inhoud klopt niet; volgens chauffeur heb ik 15 kuub ingeladen, maar er wordt 22 kuub berekend.. Inmiddels al 2x teveel betaald en nauwelijks inzicht in de kosten tabel of de factuur. Kortom Nooit mee in zee gaan!! Spijt dat ik hier mijn spullen heb laten opslaan!!!

  Sterke punten
  De vlotte praatjes bij het eerste telefoon contact

  Zwakke punten
  Alle andere punten

  Geweldig bedrijf - Review over Shurgard

  Gwoon top! Altijd duidelijk, netjes, word goed op de hoogte gehouden en er is een eerlijke bedrag voor de huur.

  Sterke punten
  Vriendelijk, behulpzaam, netjes

  Zwakke punten
  Nog niet gezien bij hun

  Huren van opslagruimte - Review over Spacewinner

  Vriendelijk en behulpzaam personeel, fijne droge ruimte om je spullen voor korte of langere periode op te slaan

  Sterke punten
  Klantvriendelijkheid

  Zwakke punten
  Als ik er toch één moet noemen de prijs

  100% prijsverhoging is schandalig - Review over Shurgard

  Ik verwijt mezelf niet eerder naar de maandfacuren te hebben gekeken maar een stijging van 29,- naar bijna 60,- in een paar jaar is echt schandalig!! Nooit meer Shurgard!

  Zwakke punten
  En niet 1 sorry of poging om het goed te maken

  Slechte oplichters - Review over InboxStorage

  Voor 6 maanden een box gehuurd. Dan brengt inbox de goederen niet retour onder het mom van Corona maar het was inmiddels al eind april. Tot op heden geen goederen retour. Omdat zij de goederen weigeren terug te brengen (wat deel van het contract is) moet ik nu die extra maanden betalen. Zojuist aangifte gedaan bij de politie. Ik zal de aangifte later posten

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichters

  Super-tevreden.!! - Review over Shurgard

  Enkele jaren één en tijdelijk twee opslagruimtes gehuurd bij Shurgard Tilburg. Bij aanvang en wisseling van box ivm grote, altijd voortreffelijk geholpen door Paul. Vriendelijke gast die altijd met je meedenkt en netjes regeld. Helemaal TOP.!!!

  Sterke punten
  KLANTVRIENDELIJK. EN MOOIE BOXEN.

  Zwakke punten
  Geen

  geen reactie op klacht - Review over Shurgard

  Volgens de site van Shurguard zijn zij in het bezit van de Trusted Service Award, echter op de site van Shurgard ontbreekt de mogelijkheid om rechtstreeks een review te geven en/of een klacht in te dienen. Ik heb via het alg emailadres een klacht in gediend, hierop wordt niet gereageerd ook niet na een reminder.

  Sterke punten
  goede opslag mogelijkheden en goede beveiliging

  Zwakke punten
  geen klachten procedure / geen afhandeling.

  Amazing service - Review over Shurgard

  I have to travel back home with the intention of returning. With the help of Jackie I was able to get a perfect tour around the storage area. She was clear and very nice. I made a mistake and got my belongings stuck in the elevator but even so, Jackie made sure I could get my belongings in time. Thank you Shurgard Stadionweg!

  Sterke punten
  Easy to find and good service

  Zwakke punten
  I have to insert the code everytime even to get out

  Hele nare ervaring die ik niemand toewens. - Review over InboxStorage

  Incasso is erg goed geregeld. Als door omstandigheden eerste afspraak verplaatst moet worden, dan begint de ellende. Ze sturen zelfs een extra rekening van paar honderd euro voor annuleren eerste afspraak. Lees hun voorwaardes heel goed en begrijp je waarom je beter geen afspraak kan maken!!! Geld ben je na maken afspraak hoe dan ook kwijt onder dreiging van incassobureau.

  Sterke punten
  Het incasseren van geld.

  Zwakke punten
  Nakomen van afspraken.

  review Middelburg Shurgard - storage - Review over Shurgard

  Een zeer prettige ervaring Vriendelijke bediening volledige en professionele uitleg het is er schoon en lekker warm , een plaats om veilig je spullen onder te brengen. een storage die ik zeker mijn familie , vrienden ,en iedereen kan en ga aan raden.

  Sterke punten
  Professioneel, Veilig , Schoon. goed bereikbaar en zeer behulpzaam en Vriendelijk personeel.

  Zwakke punten
  Heb ik niet kunnen ontdekken.

  Goed en duidelijk geholpen - Review over Shurgard

  Wij zijn vriendelijk, snel en duidelijk geholpen door Shurgard Delft Zuid.

  Sterke punten
  Heldere uitleg. Geen loze beloftes. Goed bereikbaar. Schoon.

  Discriminatie - Review over Shurgard

  Goeie vriendin die tussen woningen zit ivm lange afstand verhuizing werd 6 keer iets anders verteld over haar offerte en toen ze hoorden dat ze tussen woningen zat wilden ze in eens 3 maanden direct zien. Ik zat naast het telefoon gesprek, die man was ronduit asociaal, en platweg discriminerend. Hij wilde afdwingen dat ze het geld maar moest ophoesten, en het hoofdbureau eindhoven die we erna belden zei dat de man als filiaal leider kon doen waar hij zin in had. Advies BLIJF WEG BIJ SHURGARD MAASTRICHT!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen stijl, geen service

  Zeer ONPROFESSIONEEL - Review over InboxStorage

  Ga niet in zee met Inbox! Allereerst bellen ze terug met een smoes en dan vragen of je de offerte als getekend heb. Telefonisch beloven ze van alles, �we zijn altijd verzekerd mevrouw�. Meerdere keren herhaald. Op de dag van ophalen, de sjouwers zijn niet zichtbaar van inbox. Geen bedrijfskleding en een iveco zonder identiteit van inbox. Ze sjouwen traag waardoor ik zelf het grootste gedeelte zelf heb gedaan. Zij hebben alles goed gekeurd om mee te nemen. Ze hebben zelf met hun eigen doeken mijn tv ingepakt. Echter hadden ze geen vervoerhulpmiddelen bij zich zoals een steekkar of hondje. Er stond toevallig een AH boodschappenkar bij mijn app complex. Daarop hebben ze mijn kastjes en grote dingen vervoerd, zonder bescherming. Nu blijk ik schade te hebben aan ladekastje (onderrand kapot gereden door ah kar) lak schade aan salon tafel, krassen op mijn koelkast, krassen op wasmachine en het ergste, mijn tv is helemaal kapot! Gelijk gebeld met hun. Je wordt afgewimpeld, zijn niet netjes aan de telefoon. Zeggen zelf dat het druk is met schade (dat is dom om over je eigen bedrijf te zeggen) vervolgens krijg ik een mail dat ik niks vergoed krijg omdat �het niet is ingepakt volgens inbox regels�. Ik heb �500 aan hun betaald voor �premium� service en opslag, maar moet nu nog meer kosten maken om een nieuwe tv te kopen. \\r\\nTrap er AUB NIET in. Het is om te huilen. Je denk verhuiszorgen weg te laten nemen door hun, maar je krijgt er meer zorgen bij.

  Sterke punten
  Binnen lullen. Mensen een offerte laten tekenen.

  Zwakke punten
  Onprofessioneel, slechte communicatie!

  Onbetrouwbare club met extreme kosten - Review over InboxStorage

  Inbox storage is voor ons onbetrouwbare club gebleken: - aantal aangeboden kuubs klopt niet met de werkelijkheid - onjuiste info over max hoogtes (2.10m) - telefonsiche afspraken worden niet nagekomen - onterechte incasso’s en vervolgens doodzwijgen (daar waar ze je bijna stalken als je een offerte vraagt) - sjouwhulpen zijn aardig maar schuiven met meubels op oneffen ondergrond: schade opgelopen Kortom: huur eigen opslag/container en sla daar je spullen op. In ons geval was een erkende verhuizer even duur geweest met meer professionaliteit.

  Sterke punten
  Aardige slouwhulpen

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar qua afspraken

  Schandalig hoge prijzen na een jaar huur. - Review over Shurgard

  In Hilversum voeren ze prijsverhogingen door van 20 %. Geven geen gehoor hierop en berichten dat ik dan naar een andere opslag kan gaan. Lekker klantvriendelijk.

  Zwakke punten
  Telefonisch slecht bereikbaar.

  Idiotie prijsverhoging - Review over Shurgard

  Opnieuw een prijsverhoging van meer dan 18% . Dat is echt veel. Hierover gebeld wordt lacherig op gereageerd, ja mevr.i dit is een drukke vestiging, voor u 10 anderen. Schandalig.

  Sterke punten
  Koel binnen, karretjes om te gebruiken voor transport.

  Zwakke punten
  Vies, stoffig, duur, telefonisch slecht bereikbaar .

  Een oplichtingspraktijk - Review over InboxStorage

  Sinds ik blijk had gegeven van interesse in de dienstverlening van Inbox Storage, ben ik gedurende twee weken meerdere keren per dag gebeld of ik al een besluit had genomen over mijn offerte. Uiterst vervelend. Op de een of andere manier heb ik toch besloten om met hen in zee te gaan, maar ik had naar mijn onderbuikgevoel moeten luisteren en het niet moeten doen.\\r\\n\\r\\nInbox Storage heeft de administratie niet op orde. Ik heb meerdere keren moeten opgeven wat ik precies wanneer van hen nodig had, en steeds was het niet terug te vinden op de factuur. De ene keer stonden er voorrijkosten op de factuur (terwijl ze adverteren dat dit gratis is, dat is dus niet waar, zo blijkt), dan rekenen ze ineens weer een weekend fee terwijl ik op een maandag hun diensten nodig had (raar), dan blijkt dat ineens dat ze de verhuislift niet hebben geregeld en ga zo maar door. Steeds nadat ik hen wees op een fout kreeg ik een nieuwe factuur. Ik heb dus meerdere keren een factuur gehad, de ene keer in een los mailtje, de andere keer via een facturatiesysteem. De bedragen verschilden steeds, want; dan weer voorrijkosten, dan weer een fee hier en weer een fee daar. Uiteindelijk heb ik besloten het vertrouwen in hun op te zeggen. Ik zag op de website dat je namelijk tot 48 uur van tevoren gratis mag annuleren. Maar ook dit bleek een leugen, want je mag je contract niet breken. Ik vind dit pure oplichterij en hier is dan ook het laatste nog niet over gezegd.

  Zwakke punten
  Dat ze feedback niet accepteren en met je in discussie gaan in plaats van ervan te leren. En daarnaast dat ze je oplichten wat betreft ze beloven op de website (gratis ophalen! gratis wegbrengen! gratis annuleren!).

  Slechte service - Review over Shurgard

  Shurguard Amsterdam heeft de huur opnieuw sterk verhoogd. Ook vorig jaar. Bezwaren tegen de huurverhoging blijven onbeantwoord. Eerder overeengekomen kortingen worden niet of onjuist toegepast. Mails daarover blijven onbeantwoord. Als ik zo de andere reviews zie zou ik mij kunnen voorstellen dat dit een zaak wordt voor de Autoriteit Consument en Markt. Ondertussen moeten nieuwe huurders zich bedenken voordat ze met mooie marketing worden binnen gehaald maar daarna niet eens antwoorden krijgen op hun bezwaren en vragen.

  Zwakke punten
  Hoge huurverhogingen Geen functionerende klantenservice

  Oplichters 1ste klas - Review over Shurgard

  Half december 2019 box gehuurd met de bedoeling even op te stallen totdat we een huis hadden. Helaas is nu na 2 weken op 1 januari de boel in de fik gegaan door naast gelegen bedrijf van Koot. Daarna zijn ze als schoften met ons opgegaan. Nooit meer gehoord wat de oorzaak was en binnen een korte tijd gingen ze ruimen zonder onze afstandsverklaring. Ik omschrijf Shurgard als, dieven, fraudeurs, harteloos en respectloos. Vervolgens bleek er veel in het contract niet te kloppen. Zie uitzending bij Radar. En maar zeggen we doen er alles aan om jullie te helpen. Je kan je maar verzekeren tot een bepaald bedrag en als het dan door zoiets weg is dan krijg je alleen dat en verders niks. Je zou maar geen eigen inboedel verzekering hebben. Te erg voor woorden. Daarbij je komt aan anders mans bezit en gaat er als mee om alsof het niks is en alles onder mom van asbest maar weg halen. Leugen na leugen kwamen er. Wij (paar gedupeerde) zijn er helemaal ingedoken in alles van Shurgard en kwam heel veel aan het licht. Nooit meer ga ik zoiets huren en raad het iedereen af. Alleen maar geldklopperij. Er lag van mij heel veel emotionele waarde in en de manier zoals Shurgard met ons zijn omgegaan heeft mij alleen maar meer pijn opgeleverd. Waardoor ik nu hulp daarvoor heb moeten zoeken. Ik hoop dat ze zelf zoiets meemaken en dan bedoel ik het management en dat andere ook met hun spullen omgaan.

  Zwakke punten
  Alles is slecht aan dit bedrijf, kan niks goeds zeggen over Shurgard. Zelf slotje kost 15 euro maar is zo los te maken en geeft geen bescherming voor je spullen. Kijk maar op Youtube Dozen zijn gigantisch duur.