Inbox Storage | Halen Bewaren & Brengen van jouw spullen Bij Inbox Storage Halen, Bewaren en Brengen we je spullen. Opslagruimte simpel geregeld. Bel 085-3030880 en plan een intake bij jou thuis.

InboxStorage Reviews

  Super service

  We hebben Inbox Storag ingehuurd om onze meubelen mee te nemen en op te slaan. Alexander kwam langs en hij was super met het indelen en inladen van onze meubelen. Binnen twee uur was alles in de vrachtwagen.

  Super service.

  Super service van Inbox Storag

  Ontzettend tevreden over de service bij Inbox Storage.

  - Op tijd ✅
  - Helpen met tillen ✅
  - Antwoord op alle vragen ✅
  - In record-tijd alles in de wagen ✅

  Al met al, top, met dank aan super team Max & Fuad!

  Wat een leuk gesprek heb ik va

  Wat een leuk gesprek heb ik vandaag gehad. Samuel, vrolijk en vol energie, heeft me goed geholpen, duidelijke uitleg. Denkt heel goed mee, en luistert goed. Samuel heeft goed ingespeeld op mijn wensen. Dankjewel. Gr. Sylvia

  Top service

  De heren Max, Robin, Nick en de man van de lift hebben snel en goed alle opgeslagen spulletjes naar boven gebracht. Binnen de tijd en volgens afspraak.
  Ook de service tijdens de opslag was uitstekend. Tussendoor meerdere keren iets op kunnen halen.

  Max,Willem en Eric Top gewerkt

  Super snel en goed verpakt Top Service

  Quick and really friendly

  Quick and really friendly service from Max and Alex. I would definitely recommend

  Met Ergil heb je geluk!

  Ergil heeft de reputatie van het bedrijf weer enigszins omhoog gehaald. Alwaar ik meermaals leek te kunnen fluiten naar mijn spullen, zijn deze uiteindelijk toch na lang aandringen uiteindelijk gebracht.

  Heel vriendelijke en relaxte s

  Heel vriendelijke en relaxte service. Alexander heeft mij geholpen met terug brengen van de spullen, fijn dat hij een stapje extra deed door het niet alleen voor de deur te zetten, maar ook de tijd nam om te kijken waar ik het graag wilde hebben. Heel fijn!

  Very good service and very nic

  Very good service and very nice people at office they are very quality service i offer inbox store to everyone !

  Really great service

  Really great service in returning my stuff back. Alexander and Ference did a great job, we were done within half hour. Super!

  Goede verhuizing gehad! Top se

  Ik ben erg tevreden met de service die ik heb gekregen. Vanaf het eerste moment is er door Stefan goed meegedacht om te zorgen dat onze spullen maar voor korte tijd konden worden opgeslagen.
  De verhuizers waren ook top, Max en Ference hebben ons zowel met het huis uitruimen als met het nieuwe huis inruimen heel goed en fijn geholpen.
  Absoluut een aanrader!

  Alex en Max zijn een superteam

  Alex en Max zijn een superteam! Zeer tevreden over hun relaxte en doortastende aanpak. De verhuizing verliep vlekkeloos, snel en efficiënt. DANK X TEAM. Rob&Marie uit Amsterdam.

  Toen ik deze service net had g

  Toen ik deze service net had geboekt ging ik pas recensies lezen en had na het lezen van al die slechte reviews een beetje spijt dat ik het al vast had laten leggen. Maar mijn ervaring is echt precies tegenovergesteld!! Komen hun afspraken na en contact met de klantenservice ging heel erg vlot!
  Max en Alex hebben vandaag mijn meubels weer perfect terug gebracht!! Dank je wel jongens!!

  Prijs/kwaliteit goed

  Goede afspraken en goede prijzen en prima medewerkers.

  Betaalbaar

  simpel, goed en betaalbaar

  Simpel en snel

  Lekker makkelijk en eenvoudig geregeld.

  Vakkundig

  Keurige medewerkers zeer vakkundig. Ook de afspraken zijn prima nagekomen. Kortom, ik ben zeer tevreden Gr. Rob

  Keurig en op tijd

  Voor mij was alles in orde, en zouden er geen veranderingen plaats hoeven te vinden. Tussen 12:00 en 14:00 zou de sjouwfeur op plaats van bestemming zijn. Om 13:15 heb ik gebeld en werd verteld dat hij al in Oosterhout was en dat het nog heel ff kon duren. Nou dat klopte als een bus en binnen 0:45 hadden we met 3 alles in de boxen en was er tijd voor een bakkie. Super beleefde en respectvolle sjouwfeur! Bedankt!

  Complimenten

  Het uitstekende communicatie en professionaliteit van het eerste contact. Met aandacht behandeld door allemaal met wie ik heb gesproken. Complimenten aan Rutger voor de spoedige reactie, begrijp van mijn situatie een het offerte die past aan mijn budget. Ook complimenten aan Richie, man op de werkvloer voor ze professionalisme en nette ophaal. Vriendelijk, open en respectvol! Hartelijk bedankt!

  Dikke pluim

  Ik heb dit vanaf het allereerste contact tot en met ophalen van mijn spullen zeer goed ervaren. Super fijne mensen allemaal op kantoor heel vriendelijk en behulpzaam. En de chauffeur echt een dikke pluim.
  Fijne jaarwisseling!

  Goede service

  Alle spullen zijn opgehaald, opgeslagen en een paar maanden later weer teruggebracht. Is netjes verlopen, vielen wat dozen om maar dat gebeurd wel vaker met een verhuizing. Er is gelukkig niks beschadigd geraakt ofzo.

  Goed werk

  Ik ben tevreden met jullie werk, ophalen is goed gegaan en heb onlangs wat dingen terug gebracht gekregen en ook dat ging prima. Ik hoop dat de app snel werkt want dat zou best handig zijn.

  Sterke punten
  Handig en makkelijk

  Zwakke punten
  App

  Onderscheidend in de markt

  Wat een slim idee, geen ander biedt het zo aan. En precies daarom koos ik voor Inbox. En alles wat ze vooraf vertelden hebben ze ook helemaal waargemaakt. Je wordt volledig ontzorgd en dat was voor mij de perfecte oplossing. Nu nog de strubbelingen van de overgang van de administratieve systemen oplossen en dan kan het helemaal niet meer stuk. Heel aardige mensen op kantoor, daar ontbreekt t ze niet aan. En de jongens die het sjouwwerk doen, petje af ;-)

  Sterke punten
  Klantvriendelijkheid en een slim concept

  Zwakke punten
  Administratieve overgang naar het nieuwe systeem

  Eind goed, al goed

  Er was iets mis gegaan in de communicatie over het inplannen van de truck, maar we zijn goed tegemoetgekomen! Wij hebben enkele weken later gebruik gemaakt van de gratis ophaal service voor een laatste lading dozen en een paar lampen. Erg netjes afgehandeld. Chauffeur was weer keurig op tijd en heeft een half uur van tevoren gebeld om aan te geven dat hij onderweg was. Gewoon top service voor een top prijs!


  Bedankt jongens :)

  Dé uitkomst

  Wat moet je als de thuissituatie alle energie wegvreet en je zelf ook nog eens niet kan en mag tillen? Maar dit bij alle opslagruimtes niet anders kan. Nou, bij Inbox kan dat dus wél anders. In 1 belletje waren al mijn vragen beantwoord. Simpel en duidelijk ook nog eens. Met tot slot de verlossing dat ZIJ alles gingen tillen, kwamen ophalen en wanneer ik wil ook weer komen terugbrengen. Nou, toen hoefde ik dus niet meer verder na te denken. Ben ze heel dankbaar!

  Sterke punten
  Ontzorgen


Bezoek InboxStorage

Schrijf een review