Goedkope opslagruimte Amsterdam | Boxie24 Opslag | 1e maand gratis Goedkope opslagruimte Amsterdam! Boxie24 biedt diverse opslagruimtes in Amsterdam voor particulieren en bedrijven. | 1e maand gratis. | Gratis ophalen |

Boxie24 Amsterdam Reviews

  • Spullen op laten halen en laten opslaan voor hetzelfde geld.

    Sterke punten
    Gratis ophaalservice.

    Zwakke punten
    Retour niet gratis. Je kan wel zelf gratis je spullen komen ophalen.

    Door Bart Janssen op 13 november 2019 Reageer
  • Vandaag gebeld of ze mijn spullen nog vandaag op konden halen. Dit was geen probleem. Jeroen aardige gozer ook.

    Sterke punten
    Flexibel en goedkoop

    Zwakke punten
    Geen

    Door Margriet Salverda op 13 november 2019 Reageer
  • Had voor 3 maanden opslag nodig, omdat mijn nieuwe woning nog niet helemaal klaar was, maar ik al wel uit mijn oude woning moest.

    Jeroen is een gezellig kerel en heeft de spullen netjes opgehaald en in een box gezet.

    Sterke punten
    Vriendelijk personeel en goedkoop. Je bent niet een nummer maar echt nog een klant. Zie je niet zoveel meer tegenwoordig.

    Zwakke punten
    De opslagbox is 7 dagen per week toegankelijk van 06:00 tot 23.00, alleen is de servicebalie op zondag maar open van 11 tot 5, dus kon ik toen geen hulp vragen.

    Door Johannes op 22 mei 2019 Reageer
  • Top bedrijf . Was aan het googlen en vond toen deze. Gebeld of ze de spullen morgen al op konden halen. Dit was geen probleem. Dag erna appartement leeggehaald en spullen even tijdelijk opgeslagen. Goede service en Jeroen was ook heel vriendelijk.

    Sterke punten
    Snel, vriendelijk, transparante prijzen en to the point. Geen vage verhalen met kosten achteraf ofzo.

    Zwakke punten
    Geen!

    Door Daan de Boer op 16 mei 2019 Reageer
  • Opslagruimte verhuur met handige ophaalservice. Een self storage bedrijf waar je opslagboxen kan huren die schoon, netjes en voorzien van een eigen ingang en alarm. Je kan makkelijk parkeren gelijk aan de ring A10 in Amsterdam.
    Klantenservice is zeer behulpzaam en de service is klasse geregeld.
    Toegang tot je box heb je van maandag tot en met zondag tussen 06:00 en 23:00 uur.
    Indien je langer dan 3 maanden opslag huurt krijg je de eerste maand gratis en halen ze de spullen ook op van de begane grond of met een lift.
    Contracten zijn maandelijks opzegbaar en prijzen beginnen al bij 4€ per week. 1m2 krijg je voor 25€ per maand.

    Sterke punten
    Prijs kwaliteit uitstekend
    Goede locatie
    Schone opslagboxen
    Ruime toegangstijden
    Behulpzame klantenservice
    Gratis ophaalservice

    Zwakke punten
    In een aantal steden beschikbaar, maar nog niet in heel Nederland.

    Door Gerrit Jan op 7 mei 2019 Reageer
  • Opslagruimte verhuur met handige ophaalservice. Een self storage bedrijf waar je opslagboxen kan huren die schoon, netjes en voorzien van een eigen ingang en alarm. Je kan makkelijk parkeren gelijk aan de ring A10 in Amsterdam.
    Klantenservice is zeer behulpzaam en de service is klasse geregeld.
    Toegang tot je box heb je van maandag tot en met zondag tussen 06:00 en 23:00 uur.
    Indien je langer dan 3 maanden opslag huurt krijg je de eerste maand gratis en halen ze de spullen ook op van de begane grond of met een lift.
    Contracten zijn maandelijks opzegbaar en prijzen beginnen al bij 4€ per week. 1m2 krijg je voor 25€ per maand.

    Ik kan het iedereen aanraden.

    Sterke punten
    Prijs kwaliteit uitstekend
    Goede locatie
    Schone opslagboxen
    Ruime toegangstijden
    Behulpzame klantenservice
    Gratis ophaalservice

    Zwakke punten
    In een aantal steden beschikbaar, maar nog niet in heel Nederland.

    Door Gerrit Jan op 7 mei 2019 Reageer
  • Opslagruimte verhuur met handige ophaalservice. Een self storage bedrijf waar je opslagboxen kan huren die schoon, netjes en voorzien van een eigen ingang en alarm. Je kan makkelijk parkeren gelijk aan de ring A10 in Amsterdam.
    Klantenservice is zeer behulpzaam en de service is klasse geregeld.
    Toegang tot je box heb je van maandag tot en met zondag tussen 06:00 en 23:00 uur.
    Indien je langer dan 3 maanden opslag huurt krijg je de eerste maand gratis en halen ze de spullen ook op van de begane grond of met een lift.
    Contracten zijn maandelijks opzegbaar en prijzen beginnen al bij 4€ per week. 1m2 krijg je voor 25€ per maand.

    Ik kan het iedereen aanraden.

    Sterke punten
    Prijs kwaliteit uitstekend
    Goede locatie
    Schone opslagboxen
    Ruime toegangstijden
    Behulpzame klantenservice
    Gratis ophaalservice

    Zwakke punten
    In een aantal steden beschikbaar, maar nog niet in heel Nederland.

    Door Gerrit Jan op 7 mei 2019 Reageer
  • Ik ben fantastisch geholpen door Hugo van de klantenservice. Een zeer nette jongeman. De opslaglocatie is erg groot met heel veel boxen. Ook de ligging in Amsterdam zuid aan de ring is perfect. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden.
    Ga zo door boxie24

    Sterke punten
    Goed prijzen
    Gratis ophaalservice
    Prachtige locatie
    Schone beveiligde opslagboxen
    Nette klantenservice

    Zwakke punten
    Ik kan er geen benoemen daar mijn ervaring louter positief was.

    Door Kay jacob op 4 mei 2019 Reageer
  • 6 maanden een opslagbox gehuurd bij Boxie24. Klantenservice heel vriendelijk en behulpzaam. Opslagfaciliteit aan de van Marwijk Kooystraat klasse. Schoon en ook daar hele aardige dames aan de receptie. Ik kan iedereen aanbevelen om zijn spullen op te slaan bij Boxie24. Klasse Team.
    Het enige punt van kritiek is dat ik s’avonds na 23:00 uur niet mijn box in kon, dat wist ik niet voor de volgende keer graag melden.

    Sterke punten
    Schoon, vriendelijk, betrouwbaar. Mooie opslagfaciliteit.

    Zwakke punten
    Geen 24/7 toegang, alleenvan 06:00 tot 23:00 toegang. Had ik graag iets duidelijker gecommuniceerd gezien.

    Door Jan van Werf op 31 december 2018 Reageer
  • I stored with Boxie24 in Amsterdam, they picked up my stuff really flexible and on short notice! Everything went smooth from the beginning and my stuff is stored

    Sterke punten
    Flexible and safe

    Door Jones op 12 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Boxie24 Amsterdam

Schrijf je eigen review over Boxie24 Amsterdam



VergelijkSelfstorage

Op VergelijkSelfstorage.nl lees je reviews over alle SelfStorage bedrijven in Nederland .Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

SelfStorage