Reviews van deze auteur

Prijs/kwaliteit goed

Review over InboxStorage

Goede afspraken en goede prijzen en prima medewerkers.

Betaalbaar

Review over InboxStorage

simpel, goed en betaalbaar

Simpel en snel

Review over InboxStorage

Lekker makkelijk en eenvoudig geregeld.

Vakkundig

Review over InboxStorage

Keurige medewerkers zeer vakkundig. Ook de afspraken zijn prima nagekomen. Kortom, ik ben zeer tevreden Gr. Rob

Keurig en op tijd

Review over InboxStorage

Voor mij was alles in orde, en zouden er geen veranderingen plaats hoeven te vinden. Tussen 12:00 en 14:00 zou de sjouwfeur op plaats van bestemming zijn. Om 13:15 heb ik gebeld en werd verteld dat hij al in Oosterhout was en dat het nog heel ff kon duren. Nou dat klopte als een bus en binnen 0:45 hadden we met 3 alles in de boxen en was er tijd voor een bakkie. Super beleefde en respectvolle sjouwfeur! Bedankt!

Complimenten

Review over InboxStorage

Het uitstekende communicatie en professionaliteit van het eerste contact. Met aandacht behandeld door allemaal met wie ik heb gesproken. Complimenten aan Rutger voor de spoedige reactie, begrijp van mijn situatie een het offerte die past aan mijn budget. Ook complimenten aan Richie, man op de werkvloer voor ze professionalisme en nette ophaal. Vriendelijk, open en respectvol! Hartelijk bedankt!

Dikke pluim

Review over InboxStorage

Ik heb dit vanaf het allereerste contact tot en met ophalen van mijn spullen zeer goed ervaren. Super fijne mensen allemaal op kantoor heel vriendelijk en behulpzaam. En de chauffeur echt een dikke pluim.
Fijne jaarwisseling!

Goede service

Review over InboxStorage

Alle spullen zijn opgehaald, opgeslagen en een paar maanden later weer teruggebracht. Is netjes verlopen, vielen wat dozen om maar dat gebeurd wel vaker met een verhuizing. Er is gelukkig niks beschadigd geraakt ofzo.

Goed werk

Review over InboxStorage

Ik ben tevreden met jullie werk, ophalen is goed gegaan en heb onlangs wat dingen terug gebracht gekregen en ook dat ging prima. Ik hoop dat de app snel werkt want dat zou best handig zijn.

Sterke punten
Handig en makkelijk

Zwakke punten
App

Onderscheidend in de markt

Review over InboxStorage

Wat een slim idee, geen ander biedt het zo aan. En precies daarom koos ik voor Inbox. En alles wat ze vooraf vertelden hebben ze ook helemaal waargemaakt. Je wordt volledig ontzorgd en dat was voor mij de perfecte oplossing. Nu nog de strubbelingen van de overgang van de administratieve systemen oplossen en dan kan het helemaal niet meer stuk. Heel aardige mensen op kantoor, daar ontbreekt t ze niet aan. En de jongens die het sjouwwerk doen, petje af ;-)

Sterke punten
Klantvriendelijkheid en een slim concept

Zwakke punten
Administratieve overgang naar het nieuwe systeem

Eind goed, al goed

Review over InboxStorage

Er was iets mis gegaan in de communicatie over het inplannen van de truck, maar we zijn goed tegemoetgekomen! Wij hebben enkele weken later gebruik gemaakt van de gratis ophaal service voor een laatste lading dozen en een paar lampen. Erg netjes afgehandeld. Chauffeur was weer keurig op tijd en heeft een half uur van tevoren gebeld om aan te geven dat hij onderweg was. Gewoon top service voor een top prijs!


Bedankt jongens :)

Dé uitkomst

Review over InboxStorage

Wat moet je als de thuissituatie alle energie wegvreet en je zelf ook nog eens niet kan en mag tillen? Maar dit bij alle opslagruimtes niet anders kan. Nou, bij Inbox kan dat dus wél anders. In 1 belletje waren al mijn vragen beantwoord. Simpel en duidelijk ook nog eens. Met tot slot de verlossing dat ZIJ alles gingen tillen, kwamen ophalen en wanneer ik wil ook weer komen terugbrengen. Nou, toen hoefde ik dus niet meer verder na te denken. Ben ze heel dankbaar!

Sterke punten
Ontzorgen

Erg tevreden

Review over InboxStorage

Goede ervaring

reacties: