Reviews van deze auteur

Oplichterspraktijk

Review over InboxStorage

In juni 2020 het contract met Inbox Storage opgezegd. Ik heb destijds een offerte getekend t.w.v. €165. De factuur die ik vervolgens heb ontvangen bleek honderden (!!) euro's hoger. Voorrijkosten, een weekend fee (op maandag?), allerlei zaken die op de website als 'gratis' worden aangemerkt, daar moesten we nu ineens voor betalen. Sinds juni 2020 probeer ik telefonisch en per mail met hen in contact te komen over de facturen. Nooit is 'de persoon die hierover gaat' aanwezig en nog nooit ben ik teruggebeld, ondanks alle beloftes. Op e-mails is werkelijk nooit gereageerd. Bij een offerteaanvraag hangen ze binnen 1 minuut aan de telefoon, maar als het over een factuur gaat krijg je niemand te spreken. Inmiddels 6 maanden verder heb ik een incassobureau aan mijn broek hangen. Ga nooit met deze oplichters in zee...

Sterke punten
Oplichten en telefonische bereikbaarheid bij offerteaanvragen

Zwakke punten
Telefonische en schriftelijke bereikbaarheid bij vragen over facturen

Een oplichtingspraktijk

Review over InboxStorage

Sinds ik blijk had gegeven van interesse in de dienstverlening van Inbox Storage, ben ik gedurende twee weken meerdere keren per dag gebeld of ik al een besluit had genomen over mijn offerte. Uiterst vervelend. Op de een of andere manier heb ik toch besloten om met hen in zee te gaan, maar ik had naar mijn onderbuikgevoel moeten luisteren en het niet moeten doen.\\r\\n\\r\\nInbox Storage heeft de administratie niet op orde. Ik heb meerdere keren moeten opgeven wat ik precies wanneer van hen nodig had, en steeds was het niet terug te vinden op de factuur. De ene keer stonden er voorrijkosten op de factuur (terwijl ze adverteren dat dit gratis is, dat is dus niet waar, zo blijkt), dan rekenen ze ineens weer een weekend fee terwijl ik op een maandag hun diensten nodig had (raar), dan blijkt dat ineens dat ze de verhuislift niet hebben geregeld en ga zo maar door. Steeds nadat ik hen wees op een fout kreeg ik een nieuwe factuur. Ik heb dus meerdere keren een factuur gehad, de ene keer in een los mailtje, de andere keer via een facturatiesysteem. De bedragen verschilden steeds, want; dan weer voorrijkosten, dan weer een fee hier en weer een fee daar. Uiteindelijk heb ik besloten het vertrouwen in hun op te zeggen. Ik zag op de website dat je namelijk tot 48 uur van tevoren gratis mag annuleren. Maar ook dit bleek een leugen, want je mag je contract niet breken. Ik vind dit pure oplichterij en hier is dan ook het laatste nog niet over gezegd.

Zwakke punten
Dat ze feedback niet accepteren en met je in discussie gaan in plaats van ervan te leren. En daarnaast dat ze je oplichten wat betreft ze beloven op de website (gratis ophalen! gratis wegbrengen! gratis annuleren!).

reacties: