• Bekir Yildiz

  Review over Shurgard

  Slechte zaken bij SHURGARD

  Afspraak gehad in dit filiaal. Vervolgens netjes rondleiding gekregen. Mijn oog was gevallen op 1 garagebox op de begane grond van 6m2. Over de prijs zou er even navraag gedaan worden doordat ik voor langere termijn zou willen huren. Daarvoor hadden wij ook een tijdstip voor afgesproken dat de collega me zou bellen. Werknemer heeft toegezegd dat de beschikbare box gereserveerd zou worden. Daarbij is er ook een prijs reservering gemaakt.

  Helaas heeft er niemand meer terug gebeld. Vervolgens neem ik zelf na 2 dagen contact op. Daar komt de beste collega achter dat de gereserveerde box is doorverhuurd aan iemand anders en niets meer voor mij kon betekenen.

  Met zo een bedrijf als Shurgard zou ik geen zaken willen doen die zelf zijn administratie niet naar behoren heeft. Vooral als ik mijn waardevolle spullen zou willen opbergen!

  Voor mij is dit bedrijf een NO GO !

  Sterke punten
  Goede rondleiding

  Zwakke punten
  Afspraken niet na komen, reserveringen die niet juist worden verwerkt. Personeel die geen afspraken in systeem ziet voorkomen.

  25 november 2019

VergelijkSelfstorage

Op VergelijkSelfstorage.nl lees je reviews over alle SelfStorage bedrijven in Nederland .Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

SelfStorage